4 mars, 2018 Rebecca

I landet där jag regerar

När andetaget inte räcker till, när jag för en stund behöver förlora mig själv för att orka resa mig upp igen. Då vet jag…att jag är på väg mot mitt starkaste jag. Där bakom mina slutna ögonlock ser jag mitt land.  Landet där jag ödmjukt regerar det som leder mig framåt och närmare mitt sanna jag. Där inget är omöjligt, och jag modig och allt. En fot i, en fot ur, vågar kliva in och stå kvar. Hjärtat leder väg och efter en stund följer så andetaget efter. Tystnad runt omkring och ett dovt tryggt bultande i bröstkorgen från det som håller mig vid liv.

Jag tillåter mig att falla, falla ner och släppa taget om det som håller mig fast. Släpper taget om det som inte är jag. Blåser bort tankar likt frön i vinden. Tankar som inte behöver tillhöra mig och vetskapen om att jag inte är mina tankar. Jag är jag. Behöver varken vara mer eller mindre. I mitt land väljer jag enfaldigt vad för tankar som får flöda fritt. Andetaget grundar mig långsamt och sinnet blir stilla. Helt stilla. Här vill jag stanna och här vill jag leva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.