About Brooklyn

Vi dansar barfota till skönt trummande afromusik. Rörelserna är enkla och stora och alla kan följa med oavsett bakgrund. Afrodans bidrar till ett härligt flöde och frigörande i kroppen. Känn dig stark, vacker och fri.

När vi dansar förflyttar vi vår uppmärksamhet från det runt omkring oss till det som finns på insidan. Vi tar vårt fokus inåt och släpper prestationen. Ingen rörelse är bättre än någon annan, och jag lägger stor vikt vid att du ska få dansa varje rörelse på just ditt sätt. Rörelseglädje på hög nivå!

Musiken består av en bas av sköna trumslag och kanske är det inte allt för svårt att förflytta några av dina sinnen till Afrikas savanner. Stampa jorden och låt hettan från rörelserna sprida sig i din kropp.

Rörelserna är kraftfulla, små som stora, och det är ofta en annorlunda och skön känsla när fötterna får vara fria och ta dig i olika riktningar och nivåer. Passet bidrar ofta till en frigörande känsla i kroppen. Detta genom att många rörelser mjukar upp och släpper på spänningar i överkroppen.

Svårighetsgrad?

Nivån anpassas efter deltagarna och fokus ligger på enkelheten. Alla kan dansa och röra sig till sköna afro beats. Jag har haft alla nivåer på mina pass genom åren. Många  som varit nybörjare och även de som kallat sig “odansanta” har svettats, skrattat och rört sig som om de aldrig har gjort något annat än dansat afrodans barfota.

Om du är en van dansare så låt det enkla vara det vackra och låt dig omsvepas av rytmerna. Lägg till din egen personliga stil och dansa loss som om ingen ser dig.

Så här kan det låta, fast tempot är lägre så att du hänger med! 

Om du vill boka en klass i Afrodans, scrolla längst ned på sidan för kontaktuppgifter. Här kan du också se mer vilka andra typer av dansklasser jag erbjuder.
About Brooklyn
Dance like no one´s is watching

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.