NYTT DATUM för våren kommer!

Ett tillfällen där du genom olika aktiviteter som rörelseträning, föreläsning och workshop får ta plats och får verktyg till att stärka din självkänsla och ett bättre välmående. Tankar om att du är unik för den du är och bra precis så. Härliga tillstånd utlovas och en “ryggsäck” med hem, fylld med idéer och tankar om hur du kan bli ditt bästa jag.

Afro dance (nivå: passar nybörjare till erfaren)
Föreläsning – Bli ditt bästa JAG! Få verktyg och idéer om hur du kan välja dina känslotillstånd och därmed få mer KRAFT.
Föreläsning/Workshop – Hjärnan och hur vi kan stärka den med rörelse
Dynamic Flow (skön rörlighetsträning) med djup avslappning som avslutning.

Önskar du boka den är typen av workshop dag för ett annat tillfälle, är du mer än välkommen att kontakta mig på nedan formulär. Innehållet kan anpassas efter syfte och sammanhang.

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.