Our Service

En dansuppvisning kan vara till ett event på jobbet, en konferens eller fest. Önskar ni ett speciellt tema på dansuppvisningen eller vill ni bara att det ska hända något fartfyllt?

Vi (jag och min man/danspartner) skräddarsyr dansuppvisningar för ditt evenemang, litet som stort. Alltifrån fest på lokal till större sammankomster. Vi har gjort ett flertal dansuppdrag med olika förutsättningar och publik. Vi lyssnar till vad ni önskar, för att lämna ett bestående minne.

Ni kan välja att köpa ett färdigt upplägg eller att vi koreograferar nytt utifrån önskemål.

Här är ett smakprov på hur en av våra uppvisningar kan se ut. I den här dansuppvisningen har vi en tempofylld start för att sedan avsluta showen med lite lugnare dans. Tillsammans med er kan vi komma fram till vad som passar just ert arrangemang. Vi har många års erfarenhet av dans och dansuppvisningar, och levererar till 100%.

Scrolla längst ned på sidan för kontaktuppgifter. Välkommen med din förfrågan!

Our Service

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.