Our Service

Vill du lära dig bugga eller foxa?

Vill du lära dig och din respektive att dansa? Eller är ni en hel grupp som vill känna på lite sköna bugg- eller foxmoves?

Jag tillsammans med min man Jonas skräddarsyr ett upplägg utifrån era önskemål. Pris beror på upplägg, så skicka gärna en förfrågan!

Under året är vi ute runt om i Sverige och instruerar i Slowbugg, Performance ladies/men, Parträning, Bugg – tempo, rytmik, musikanpassning mm. Den stora höjdpunkten är Sverige Dansar i Västervik, som går av stapeln veckan efter midsommar varje år. Workshops för alla nivåer, nybörjare till avancerad. Så varför inte prova en ny semesteraktivitet?

Scrolla längst ned på sidan för kontaktuppgifter.

Our Service

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.