Our Service

Vad behöver DU?

När jag gör något är det alltid 100%, annars gör jag det inte alls. I min roll oavsett om den är som coach, föreläsare, dansare eller tränare, har jag alltid dig som fokus. För mig är du unik och jag vill lyssna in dina behov. Jag vill rita en karta tillsammans med dig, som är gjord utifrån dina önskemål och förutsättningar. Du är viktigast i ditt liv och jag vill hjälpa dig där du är och dit du vill. Läs gärna min blogg för inspiration.

Tjej huksittande på en sten

Coachning

Jag hjälper dig hitta din unika väg till ett bättre välmående. Vägen till ett lugnare inre, mer livsglädje och kraft med tydligare intentioner och ramar står framför dig och väntar. Läs mer här.

Dans

Letar du en dansshow till din fest eller event? Vill ni göra något annorlunda med bröllopsdansen? Vill du dansa afrodans eller kanske boka en aktivitet med inriktning på dans för ditt företag? Möjligheterna när det kommer till dans är många! Läs mer här.

Träning

Holistisk träning ligger mig nära om hjärtat. Det innebär att se helheten för att må bra och finna balans. Anlita mig som personlig tränare för dig själv, en grupp eller laget. Så påbörjar vi en resa mot ditt bästa jag. Träning på dina villkor! Läs mer här.

Our Service
Don´t go for a perfect life, go for a happy life!

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.