Our Service

Coachning och ledarskap

I din roll som ledare, behöver du först veta vägen att leda dig själv och i vilken riktning du vill, innan du kan få med de andra i båten. Så hur ser relationen till dig själv och i samspel med andra ut? Om det är balans i de bitarna, är det lättare att ta sig mot ett önskat resultat eller mål.

Jag är utbildad inom coachning – vilket betyder att jag kan hjälpa dig och er i kommunikation på vägen i förbättrings- och utvecklingsprocesser. Om vi uppnår eller inte uppnår våra mål och önskningar, beror i grunden på ett antal nyckelfaktorer. Ju bättre du/ni blir på att förstå och vara uppmärksam på dem, desto större blir möjligheterna till en lyckad förändring.

Holistisk coachning
Att coacha holistiskt är att se helheten, det är också att se varje människa som en unik person, som formats av sina upplevelser, tankar, drömmar och nuvarande situation. Kost, sömn och rörelse, alla delar hänger ihop. Därför utgår inte jag från någon färdig metod eller modell, utan arbetar individuellt med varje person, grupp, team eller företag utifrån rådande situation och utgångspunkt(er). Vi lägger medvetenheten på vart du och/eller ni vill och varför.

Coachningen kan i sina olika delar se väldigt olika ut, beroende på vad beställningen är. Men t ex kan det för en individ (och grupp) vara en mix av coachande samtal, rörelseträning och fokusövningar. Samtal kan ske på traditionellt vis i lokal, på en promenad eller dylikt. Jag coachar också digitalt, vilket ofta fungerar bättre än du kanske tror först.. På en arbetsplats kanske fokus ligger helt på samtal och bikupor. Jag är flexibel för att du eller ni ska få bästa möjliga förutsättningar till en önskad förändring.

Kika in på min blogg om du vill få lite inspiration.

Jag tar på mig uppdrag över hela Sverige. Scrolla längst ned på sidan för att kontakta mig.

Our Service
Om du skulle se dig själv med mina ögon, skulle du förstå hur otroligt bra du är!

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.