About Brooklyn

DANSA ÄR LIVET!
Dansa kan alla göra. Jo, alla..även du som anser dig ha två vänster fötter! För dans handlar om att finna din egen tolkning av en rörelse, där du känner att din kropp får uttrycka det du hör och känner till musiken, Jag har dansat i hela mitt liv och den glädje, passion och frihet som dansrörelser skapar i min kropp, vill jag förmedla till dig. Oavsett om det är att du själv vill lära dig dansa, glädjas åt någon som utmanar sig själv eller njuta av en dansuppvisning. Dans är som balsam för själen.

Jag (Rebecca) arbetar med ett egenstartat projekt som heter I am…enough!. Ett projekt som vänder sig till unga med eller i riskzonen för psykisk ohälsa. Där fokus ligger på att i grupp (och enskilt om behov finns) hitta rörelseglädje utan krav och prestation. Samt coachande samtal för att stärka individens självkänsla och egna gränser. Låter projektet intressant? Läs mer här.

På det här filmklippet kan du se en dansuppvisning från ett dansläger sommaren 2017. Under ett par timmar lärde sig dessa fantastiska dansare sig en koreografi tillsammans med oss. De här personerna är erfarna improvisationsdansare men de är inte vana att dansa till en specifik koregrafi.

Utöver ovan så instruerar vi på alltifrån nybörjarkurser i bugg och foxtrot till avancerad nivå. Även rena tjej/kille performance kurser, bål och stabilitets-/rörlighetsträning för dansare, afrodans mm. Vi kan också hålla en intensiv grundkurs just för ert gäng eller företag.

Klicka in dig på något som du tycker verkar spännande här nedanför och läs mer! Priser beror på önskemål och upplägg, så kontakta mig via mail eller telefon för mer information.

About Brooklyn
Our Service
Dansshow JoR

Boka dansuppvisning

Pose-Rebecca-Dance

Möhippa/Svensexa

instruktörsbild_nässjö

Bugg-eller foxtrotkurs

Afrodans_toscana

Afrodans

Bröllopsdans_sundsvall

Bröllopsdans

13179426_10154179529378522_2274700458187259699_n

Övrig dans

Our Service
Life isn´t about waiting for the storm to pass. Life is about learning to dance in the rain.

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.