Boka mig gärna för någon av nedan föreläsningar/workshops

Föreläsningar där dina tankar om dig själv och omvärlden hamnar i centrum. Och hur du genom att se mer av din helhet kan förstå var du behöver förändra, hur du kan pröva dig fram och när i vardagen det ska ske. Med energi, humor och en viss dos allvar tar jag er med på en kortare resa som kan bidra till en helt ny karta i ditt liv. Jag skräddarsyr också föreläsningar efter önskemål. Du kan läsa mer om mig här.

Uppskattad föreläsning just nu!

Får jag lov? Hjärna!
– Får jag lov att ta dig med på en (dans)resa som ger dig mer KRAFT?

Beslutsfattande och rörelse. Vila och andning. Tankar och kost. Allt påverkar oss och behöver vara i balans. Vår hjärna har huvudrollen i våra liv, så vad kan vi påverka direkt och indirekt för att ge den och oss bästa förutsättningarna? Och kan dans vara en hjälp framåt?

Välkommen till en föreläsning (i både teori och praktik) där du får med dig mycket kunskap om hur du kan vässa din hjärna genom att zooma ut och in, sortera tankar och beteenden, och lära dig göra medvetna val som ger mer KRAFT. Du får konkreta verktyg för hur du kan hålla koll på dina intentioner, jobba med tydlig ramsättning, synliggöra dina eventuella filter och reda ut obalanser genom både rörelse och strategier. Och framför allt, hur du lär dig skifta till och behålla goda känslotillstånd.

Syfte?
Att du som deltar och lyssnar ska få en bättre förståelse för vad som kan orsaka obalanser i oss och hur vi gör för att hitta tillbaka till balans. Samt att du får med dig enkla och konkreta verktyg att utforska och testa vad som fungerar bäst för just dig. Det finns inga metoder som fungerar på alla, vi är unika individer varje en av oss, därför behöver det finnas verktyg att använda sig av som är flexibla och modifierbara.

Köp din biljett hos 

Biljetter köps via webben på kulturbiljetter.se. Vid frågor, kontakta Kulturbiljetters kundtjänst på info@kulturbiljetter.se, 08-50 25 40 80.

Sagt om mig och föreläsningen:

“Tankeväckande och intressant praktisk kunskap om kroppen, sinnena och hjärnan. En föreläsare med mycket utstrålning”
Caroline Engvall

“Jag har haft förmånen att få lyssna till Rebecca och kan varmt rekommendera hennes föreläsningar. Hennes utstrålning och energi smittar verkligen och inspirerar. Hon har förmågan att möta varje individ där denna befinner sig och lockar en att VILJA plocka fram det bästa inom sig genom att ingjuta känslan att ALLT ÄR MÖJLIGT! Jag önskar jag kunde ha en mini-Rebecca i fickan, att ta fram de dagar jag behöver lite extra pepp.”
Camilla Bandhold

“Tack Rebecca för att du i din föreläsning delar med dig av verktyg så att jag blir medveten om hur jag tänker, har kraft att påverka hur jag vill må och framförallt lyckas med det. Du inspirerar och sprider härlig energi.”
Gunnel Jörnebrant

Har du en intention med var du vill? Och är du en halv- eller helhet?

Har du en tydlig intention med vad du gör eller vill göra?

Ibland irrar vi runt. Springer på varje boll. Tar någon typ av riktning på vägen och upptäcker kanske lite senare att det var helt fel. Ett samhälle som spinner allt fortare och krav som kastas på oss bidrar inte direkt. Alltså behöver vi själva ta tillbaka kontrollen. Ta tillbaka det som är vårt. Våra liv. Ditt eget liv.

Allt vi är och gör hänger ihop. Vi, vår kropp, vår hjärna och det runt omkring oss är systemiskt – en sak påverkar det andra osv. Därför behöver vi kanske ibland zooma ut och titta på hur vår egen helhet ser ut.

Att stanna upp, gå på djupet och fundera på vad det du gör och vill göra ska leda till. Hur vill du må och hur ska du veta om det du gör leder dig dit du önskar? Och befinner du dig i rätt sammanhang och finns det tydlighet där?

Jag tar dig med på en resa där du får möjlighet att rita upp din egen karta, ditt eget land. Vilka vägar vill du ta och vilka stopp är något värt just för dig. Du är unik och så är också varje karta.

“Lyckan är inre, inte yttre, och därför beror den inte på vad vi har utan på vad vi är.” Henry Van Dyke

Én föreläsning med konkreta tips, metaforer och idéer om hur du hittar din väg och ingen annans.

Workshops

Aktuell workshop…

Bli ditt bästa JAG! – Stärk din självkänsla och mer KRAFT. Du hittar mer information och bokning här.

Önskar du boka en halv- eller heldag (vardag eller helg) där fokus läggs på en mix av föreläsning, workshop, rörelse mm? Kontakta mig då på nedan formulär för ett upplägg som är anpassat till ert syfte och sammanhang.

Jag har hållit ett flertal workshops genom åren och sett kraften i mixen av ovan innehåll.

Bli ditt bästa JAG!

Är du din bästa vän? Pratar du till dig själv med en sådan där snäll och omtänksam röst som du gör till någon i din närhet du tycker mycket om? Eller är det en mer kritiserande och ifrågasättande ton du hör kommentera dig själv? Och hur kan du förändra vanor som leder till ett bättre mående?

Skulle du vilja ha det annorlunda? Och framför allt, hur ska du göra det annorlunda?

Den här föreläsningen bidrar med funderingar, skratt och en drös med idéer och tankar om hur du kan göra KRAFTval i din vardag. Och hur du med goda intentioner och ett byte av en och annan föreställning om dig själv kan må bättre och låta varje hjärtslag vara en hyllning till dig själv. Tänk, du vaknade imorse och andades. Du lever. Omfamna nuet och bli ditt bästa JAG.

Tjej som sitter på huk på en sten i skogen
Omfamna livet. All förändring börjar i dig.

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.