Our Service

Behöver ditt företag hitta en hållbar lösning för att sänka sjukfrånvaron? En lösning där betoning på flexibilitet gör att jag hittar en lösning som passar just ert företag. ‘

Ska det till en bestånde förändring, behövs en helhetssyn med förmåga för att se vilka delar i helheten som skapar obalans. I individen och företaget.

Värnar ni om er personal och vill att de ska må bra både på och utanför arbetet? Ser ni möjligheterna till att få en mer pigg och kreativ personal? Eller har ni en kickoff på gång och vill ha ett mera aktivt inslag?

Jag kan erbjuda alltifrån 30-75 min pass, lugnt till tufft, funktionell träning, intervallpass till dans. Det kan vara vecko-, månads- eller engångstillfälle. Jag kan även sy ihop hela kickoff dagar med fokus på träning, hälsa och teambuildning.

Välkommen med er förfrågan så återkommer jag med ett förslag som passar just era önskemål.

Our Service

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.