Logo I am...enough!

I am…enough!® är ett projekt som jag har grundat och som tar utgångspunkt i att stärka barn och ungas självkänsla. Samt medvetandegöra deras egen kroppskännedom och lyfta fokus från det yttre till det inre. Ett uppdrag består av följande delar med exempel på innehåll:

 • Coachning – individuellt och/eller i grupp
 • Föreläsningar och workshops (individ- och grupparbeten)
  – Hjärnan, rörelse, kost, vila (sömn) – hur hänger allt ihop egentligen?
  – Jag ” Du – att lära sig sätta gränser
  – Vad vill jag och vad visar jag?
  – För mycket detaljer – Hur gör jag för att sortera i skolarbetet och privat?
 • Rörelseglädje
  – Dansrörelser till olika musikstilar och tempon. Utgångspunkt och fokus på rytm och rörelseglädje istället för prestation. Att känna musiken som varje enskild person upplever den. Vi är alla unika individer, så också varje rörelse. Forsking visar att dans och minskad psykisk ohälsa hänger ihop. Läs mer om det här.
  – Stabilisering av inre och yttre muskelskikt
  – Funktionell träning
  – Yoga och avslappningsövningar
  – Neuromotoriskstimulering (NMS)

I am…enough!® – En frizon och mötesplats för ungdomar att få vara just de unika individer de är och medvetet arbeta för att stärka deras självkänsla.

Du som beställare
Uppdragen och hur överföring av innehåll och utveckling till barn och ungdomar ska se ut, beror lite på vad du som beställare önskar. Det finns ett flexibelt tänk utifrån att jag kan genomföra hela uppdraget, till att jag kan genomföra delar av det och andra delar utbildar jag personalen i, till att större delen ligger på utbildning av personal och jag endast kvalitetssäkrar. Det är något vi kan diskuteras oss fram till beroende på vad du och ni önskar förstärkning i.

Uppdragen anpassas innehållsmässigt utifrån ålder på målgruppen, även om grunden är densamma. Målgrupper är 6-8 år, 9-11 år, 12-15 år samt 16 – 19 år. Jag gör även uppdrag för yngre vuxna samt vuxna. En starkare självkänsla, kroppskännedom och förmågan att sätta egna gränser har en betydande roll för god psykisk hälsa.

Om du arbetar med barn och ungdomar i någon form och önskar veta mer, så vänligen kontakta mig på rebecca@holisticfuture.se eller ring 0709-62 62 90. Vi hittar tillsammans en lösning som bidrar till mer välmående barn och ungdomar (unga vuxna).

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.