Koh Lanta, November 2019

“Jag vill ta dig med på en kravlös träningsresa som får dig kär på livet! Min önskan är att det ska vara en resa där mjuk, glädjefylld och frigörande stämning råder, där DU själv står i fokus och får landa in i insikten om att du är viktigast i ditt liv. Du har ett liv, omfamna det”.

Bokning görs till rebecca@holisticfuture.se. 18 platser .

Vintern 17/18 bodde jag med min familj på Koh Lanta under några månader. Vi fick under den tiden med vårt boende på Oasis Yoga Bungalows inte bara fantastiska månader tillsammans som familj, utan även yoga i världsklass och en andra familj i ägarna och personalen. Det här stället är något utöver det vanliga, och jag vill så gärna dela med mig av det till dig som läser och alla andra. Därför erbjuder jag nu en träningsresa hit. Du kanske lägger denna träningsresa i anslutning till en längre thailands semester, eller så kommer du just för denna vecka. Kombinera dina flyg så att det passar dig utmärkt.

Yoga i världsklass, frigörande dans och andra sköna träningsformer på stranden
Följ med på en träningsresa där magisk yoga i en fantastisk miljö möter dans och andra träningsformer på stranden. Inga förkunskaper av dans behövs. (ex Afro, Free morningdance, Latin mm). Lägg till Thai boxning, Soma Move, Soma Mind, Functional Power, Movement Flow, meditation, föreläsningar och beachvollyboll. Du kommer ha ett schema du kan välja och vraka i. Var med på det du önskar och låt det övriga vara. Du är där för din skull.

“Berikande samtal” – bikupor där vi utgår från givna påståenden eller frågor kommer erbjudas under veckan för den som önskar delta.

Maten maten maten…
På den här resan får du ta del av blandade smaker och nationaliteter på maten. Det thailländska köket väntar på dig runt varje hörn och längs strand och gator. På Oasis kommer vi äta en vegetariskt baserad kost, med mycket ekologiskt och snällt för magen och kroppen. Här kan du få ett smakprov på hur deras meny kan se ut, och vad vi också kommer att få ta del av.

I priset för resan ingår god och mättande frukost, lunch och mellanmål som vi intar tillsammans på fantastiska Oasis Yoga Bungalows. Vi njuter av ett kök som vet hur vegetarisk mat ska smaka och som retar smaklökarna och stillar magen. Önskar du kyckling eller fisk som tillägg så uppge det vid bokning. Middagarna intar du någonstans där du/ni själv känner att kvällen ska spenderas. Tips kommer finnas på plats om du inte vill leta dina egna pärlor.

Ljudet av vågor och sand mellan tårna
En thailändsk ö, ett lugnt och harmoniskt boende med 100 meter till vattnet och vågornas röst. Promenera längs stranden där du inte behöver trängas med andra, ta ett dopp någonstans på vägen och soltorka utan att frysa. Ta dig tillbaka för en lässtund i hängmattan eller en stund i solen. Att spendera tid på Koh Lanta och Oasis Yoga är som balsam för själen.

Eller vad sägs om att slå dig ned i en solstol på stranden, beställa något gott att dricka, leka med sanden mellan tårna och vila ögonen på en solnedgång som får dig att stanna i nuet.

Välkommen att uppleva Koh Lanta tillsammans med mig och de andra härliga människorna på denna träningsupplevelse.

/Rebecca

Bokning och kontakt
Anmälan* sker på mail till rebecca@holisticfuture.se.

I priset ingår boende i dubbelrum, all träning, föreläsningar och frukost, lunch samt mellanmål.

*Vid anmälan erhålls ett bekräftelsemail med betalningsinformation. Anmälningsavgift på 2500:- erläggs inom 5 dagar och först då är platsen tilldelad. Resterande belopp betalas 3 månader innan avresa och framgår i bokningen. Priset är 8 495:- (enkelrumstillägg 1 000:-). Endast aktivitetspaket kan bokas i mån av plats (utan boende men med frukost och lunch), för 5 495:-. Extra natt för ankomst dagen innan är 500:-.

Vad tillkommer?
Flyg och eventuellt övrigt boende innan och efter tillkommer och bokas på egen hand. Jag hjälper gärna till med förslag på bra flighter samt transfer till och från flygplatsen (är ni flera kan jag hjälpa till att ordna gemensam transfer). Tillkommer gör även middagar (mellan 30 – 90:-/måltid beroende på vad/hur mycket du äter och dricker). Flyg ligger just nu på ca 6 000:- ToR, ibland har Thai Airways kampanjer på hösten.

Utflykter
Närmare avresa kommer förslag på utflykter vi kan göra tillsammans eller om du önskar upptäcka något på egen hand. Alla utflykter bekostas själva och tillkommer.

Transfer
Kontakta mig för hjälp med pris- och tidsinformation för olika alternativ. Jag har bra koll främst för Krabi – Koh Lanta. Bokning av egen taxi eller gemensam med andra på resan kan jag hjälpa till med.

Finns det något avbeställningsskydd?
Ja, avbeställningsskydd finns, förutsatt att din hemförsäkring täcker det.

Vaccination
Se till att du har de vaccinationer som rekommenderas för inresa till Thailand. Läs mer på denna länk.

Reseförsäkring
Se till att du har en hemförsäkring med en bra reseförsäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag om du är osäker på vad som gäller.

Bra tips inför Thailandsresan
Värdefulla och bra tips för din härliga Thailandsresa hittar du här.

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.