Our Service

Har du koll på stolen?

Chairtease, att dansa “the bedroom dance” med stol, är en populär träningsform i USA.

Det kan bli ett riktigt roligt inslag på möhippan eller svensexan. Hur mycket är den blivande bruden eller brudgummen beredd att släppa loss? Finns sängkammarblicken där och hur går det egentligen att rulla på höfterna och svassa runt stolen?

Vi behåller kläderna på och det går fint att dansa barfota. Max 6 personer kan delta, men det går fint för resten av gänget att vara på plats och skapa en kul och avslappnad stämning.

Jag kan vara flexibel på att endera ordna lokal alt. att jag kommer till er. Kontakta mig för pris, som varierar utifrån de önskemål om låt mm ni har. (Jag kan erbjuda färdiga låtar och koreografi, alt. att ni har en låt ni vill att jag koreograferar en dans till.)

Scrolla längst ned på sidan för kontaktuppgifter. Välkommen med din förfrågan!

Our Service

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.