Our Service

AfHo®, Latin moves, Mindful dance

Jag kan erbjuda diverse olika danser för uppdrag veckovis, månads eller för endast en gång.

AfHo® – En lättsam dansklass i träningsform – med mycket energi, känsla och driv.
Fokus ligger just på känsla och på att släppa loss, mer än på svåra steg. De starkaste influenserna är Afro och House (AfHo®). Passar alla, lite dansvana kan underlätta, men är inget måste.

Latin moves – Vill ni släppa lös till sköna latino beats? Skaka rumpa och testa ett cha-cha steg kanske? Vi jobbar på att försöka isolera och röra delar av kroppen separat för att få en bättre kroppsuppfattning. En och annan snurr och släng med håret blir det också! Passar alla.

Mindful dance – En stilla förkoreograferad dansklass där vi i ett mjukt och lugnt tempo bygger ihop enkla rörelser som hör ihop med musik och text. Utmana varje rörelse, gör den till din egen och känn dig bara…vacker. Mycket mind och kroppskontroll – passar alla.

Scrolla ned för att se kontaktuppgifter. Välkommen med din förfrågan!

Our Service

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.