På gång

Fram till 31 mars befinner jag mig på utlandsarbete. Klasser på Orust Fitness  i Henån, återupptas från april. Återkommer med dagar och tider. 

Soma Move®
Soma Mind®
Afrodans
AfHo®
Funktionell träning

Orust Fitness


Föreläsningar (öppna)

Får jag lov? Hjärna
– Får jag lov att ta dig med på en (dans)resa som ger dig mer KRAFT?

Datum för öppna föreläsningar kommer.

Mer om föreläsningen här.

Köp din biljett hos 

Biljetter köps via webben på kulturbiljetter.se. Vid frågor, kontakta Kulturbiljetters kundtjänst på info@kulturbiljetter.se, 08-50 25 40 80.

Öppna föreläsningar uppdateras löpande. Kontakta mig om du/ni önskar boka en privat föreläsning för företaget, föreningen eller skola.


Workshops

Bli ditt bästa jag! Stärk din självkänsla och få mer KRAFT.

Datum för våren kommer inom kort. 

Ett tillfälle där du genom olika aktiviteter som rörelseträning, föreläsning och workshop får ta plats och får verktyg till att stärka din självkänsla. Jag önskar väcka tankar hos dig om att du är unik för den du är och bra precis så. Härliga tillstånd utlovas och en “ryggsäck” med hem, fylld med idéer och tankar om hur du kan bli ditt bästa jag.

Du hittar mer information här.


Träningsresor

18-25 maj 2019, Toscana, Italien  (fullbokad)
21 – 28 september 2019, Toscana, Italien 


Danskurser

30 mars, Slow Bugg, Skövde
6 – 7 april, Slow Bugg, Kalmar
13 – 14 april, Slow Bugg kurs, Lund (Gåsasteget)
4 -5 maj, Bugg kurs, Varberg

Danskurserna är öppna för alla som motsvarar kunskapsnivån på respektive kurs. Maila mig för mer information, alternativ titta på vår facebook sida, Dansa med Jonas och Rebecca, för info om respektive kurs.

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.