Our Service

Anledningen till att du vill boka personlig träning, enskilt eller i grupp, kan vara högst varierat. Jag kan och vill erbjuda personlig träning utan att behöva gå till ett gym. Istället tränar vi utomhus, i en kravlös miljö, där allt fokus ligger på dig/er. Jag har bred erfarenhet av kunder som varit alltifrån nybörjare motionärer till elitidrottare. Kunder med smärtproblematik, skador eller fysiologiska begränsningar. Allt är möjligt, det handlar om att se helheten och vara öppen för möjligheterna!

Jag tycker om att ha roligt med mina kunder, utmana dig men framför allt, möta dig där du är idag. Kanske var tanken att köra intervaller, men när vi ses är det i stället lugna yoga övningar du behöver. Flexibilitet är viktigt när vi jobbar med dig och din kropp. Och du, man måste inte genomföra “grispass” med blodsmak i munnen för att åstadkomma resultat med sin träning. Tro mig. Jag tror också stenhårt på att jobba med positiv feedback, det är då du växer och skapar tankar om att du kan.

Vid en PT förfrågan börjar jag alltid med en konsultation, där jag tar reda på din bakgrund, tidigare skador/operationer, annat medicinskt nuläge som kan påverka mm. Du/ni får sedan berätta om vad ni har för tankar och mål med att anlita mig. Jag utför därefter en del funktionstester, gör en kroppsavläsning och utifrån det tittar jag på och föreslår sedan, ett upplägg som kan passa just dig/er.

Varje individ är unik, därför är ett upplägg inte det andra likt. Viktigast för mig är att du får ett upplägg som tar dig/er dit ni vill, och att jag i min profession får lägga till det jag ser att du/ni behöver för att nå målet.

Att se helheten är min kärnfilosofi. Träning, sömn, vila, kost, familj, jobb och det sociala livet hänger alla ihop. Vi behöver hitta en balans sinsemellan dem för att kunna vara vårt bästa jag.

Du är mer än välkommen att kontakta mig för att boka personlig träning. Enskilt eller i mindre grupp. Scrolla längre ned på sidan för kontaktuppgifter.

Our Service
DU ÄR VIKTIGAST I DITT LIV. BLI DITT BÄSTA JAG!

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.