Min bakgrund

För mig är du unik. I dig finns all kraft och mod till att skapa ditt eget bättre välmående. Jag hjälper dig gärna hitta dit.

Leende tjej sitter på huk på en sten i skogen

Du har ett liv – omfamna det och den du är.

Courage&Balance33

Foto: Cochise fotografi

Vem är jag?
Jag är i mitt hjärta en norrlänning som älskar att bo på västkusten. Västkusten, Sverige och andra delar av världen är min arbetsplats. Jag arbetar med olika typer av coachningsuppdrag, föreläser och tränar alla variationer av individer och grupper till ett bättre mående. Både privat och i min profession har jag inställningen att många av oss behöver omfamna våra liv mer. Stanna upp och finna ut vad som är viktigt just för dig.

Vad är din glädje, passion och motivation i livet?

Min stora passion är att hjälpa andra människor finna mod till förändring, att vända blicken inåt och finna att all kraft vi behöver för att åstadkomma det vi vill, finns inom varje en av oss. Jag vill också hjälpa dig att hitta balans i livet, oavsett om det är stort eller smått som behöver stillas i ditt sinne. Jag tror helt och fullt på att coacha 100% positivt, att se möjligheterna och bidra med min kunskap så att fler kan utnyttja sin fulla potential i sina liv.

Utbildning
Jag är utbildad Kommunikolog och Systemisk Coach. Jag är också utbildad inom personligträning och gruppträning. Samt dansare och dansinstruktör. Och vid sidan av allt detta utbildad projektledare, med huvudfokus på marknadsföring och events.

Om Kommunikologi
Jag är kommunikolog, vilket är titeln jag fått efter att ha studerat kommunikologi. Kommunikologi® är en disciplin och kan definieras på två sätt:

  1. Studiet om det som är gemensamt i förändrings- och utvecklingsprocesser.
  2. Studiet av struktur och dynamik i kommunikation och förändring- när all upplevelse och allt beteende är valt att definieras, beskrivas och förstås som kommunikation.

Läs gärna mer om diciplinen här.

Erfarenhet
Coachning
Jag har arbetat med projekledning i  över 10 år med diverse sammansättningar av team. Jag har utöver det coachat både individuellt och i grupp inom både träning, dans och övriga uppdrag i ca 10 års tid. Här kan du få mer info om min coachning.

Dans
Jag har ca 25 års erfarenhet av dans i olika dess slag, varav ca 15 år som tävlingsdansare och drygt 10 år som dansinstruktör. Vi är ute och instruerar runt om i Sverige på olika dansklubbar mm under året och även på ett större evenemang, Sverige Dansar, i juni varje år. Mitt hjärta i dansen och att få förmedla och dela med mig till andra av vad dansen kan göra för hjärta och själ är en stor passion. Dansen finns där för alla, oavsett vad du har för bakgrund. Läs mer här.

Projekt –  I am…enough!
Projektet består av att genom en kombination av dans (enkelt och med fokus på rörelseglädje), stärkande rörelser för inre och yttre muskelskikt, samt coachning bidra till att stärka självkänslan och den egna kroppsuppfattningen hos barn och ungdomar.  Den ena delen av projektet riktar sig mot skolbarn i lägre åldrar och den andra mot ungdomar och unga vuxna. Läs mer om projektet här.

Träning
Jag har över 20 års samlad erfarenhet inom dans, träning, gruppträning och personlig träning. Från att jag utbildade mig inom gruppträning 2004 och vidare som personlig tränare 2005, så har jag tagit ett antal vidareutbildningar för att bredda mina kunskaper.

Några av de utbildningar jag har inom träning är, gravid/mamma-baby träning, basövningar för tung styrketräning, diverse utbildningar inom funktionell träning, Soma Move/Mind® instruktör, AfHo® instruktör och en grundutbildning i Aspera Movement System (ett sätt att behandla och arbeta med kroppen ur ett helhetsperspektiv).

Jag håller mig uppdaterad och är öppen för det vi upptäcker nytt om kroppen.  Läs mer om mitt sätt att arbeta här.

Sedan 2015 har jag tillsammans med en kollega ordnat träningsresor till Toscana, Italien. De har blivit högt uppskattade och populära. Från maj 2019 kommer en del nyheter kring den resan. Läs mer här.

Jag tror på att personkemi och genuinitet för ett uppdrag avgör om den önskade förändringen blir till. Kontakta mig gärna för ett personligt möte, så får du eller företaget avgöra om jag är rätt person för er. Referenser lämnas gärna på begäran.

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.