Prioritera dig själv!

Ta chansen att göra en förändring som du själv önskar. Träning och coachning kan bidra till förändring på mer än ett plan i livet. Vi flyttar fokus från prestation och tittar närmare på vilka tillstånd du vill vara i för att må som bäst. Tänk om det ger mening…

3 PT tillfällen (utomhusträning)
2 coachnings tillfällen

1 850:-(ord.pris 3 525:-)

Begränsat antal. Start augusti/september, efter överenskommelse.

Som nyinflyttad till Orust vill jag nu erbjuda dig som skulle vilja ha en förändring i livet en härlig start på den resan. Jag har lång erfarenhet som gruppträningsinstruktör, personlig tränare och coach, Du hittar mer om min bakgrund här.

Jag tror på att varje individ är unik och att det finns många olika vägar till förändring, beroende på var i livet du är. Läs mer här om hur jag möter dig som kund.

Vi är en helhet, med flera olika “delheter”. Min filosofi är att varje del behöver vara i balans för att vi ska kunna vara i de tillstånd vi önskar. När vi skapar förändring i en del, påverkas även andra delar. Så kanske är de goda tillstånden närmare än du tror. En liten förändring kanske leder till en helhet i balans.

Välkommen att boka!

/Rebecca

Ps. Önskar du referenser så förmedlar jag gärna det.

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.