Vårresa till Toscana, 18 - 25 maj 2019

“Jag vill ta dig med på en kravlös träningsresa, utan prestation, som får dig kär på livet! Min önskan är att det ska vara en resa där mjuk, glädjefylld och frigörande stämning råder, där DU njuter, själv står i fokus och får landa in i insikten om att du är viktigast i ditt liv. Du har ett liv, omfamna det”.

Bokning görs till rebecca@holisticfuture.se. 18 platser (endast för tjejer på denna resa).

Är inte livet för kort för att inte vara kär i det? Att få känna frihet i sitt liv genom att få ta plats och vara den du är och önskar är en rättighet. Våga lev det liv du har. Den här veckan innehåller så mycket dans, yoga, övrig träning och föreläsningar som du önskar delta på. Den kommer med stor sannolikhet också innehålla mycket skratt, värme, funderingar, upptäckter och kanske tårar. Precis som livet är. Nya vänner och ett starkare jag hoppas jag att du åker hem med.

Dans, yoga, meditation och teater
Följ med på en träningsresa full av tillåtande, spännande och rolig dans (ex Afro, Chairtease, Free morningdance, AfHo®, Schlagerpass, Latin moves mm). Lägg sedan till neuromotorisk träningskön yoga, Soma Move®, Soma Mind®, Functional Power, Movement FLow, meditationstillfällen, föreläsningar mm, och du har ett schema du kan välja och vraka i. Var med på det du önskar och låt det andra vara.

För dig som önskar kommer du även ha möjlighet att testaimprovisationsteater och/eller “Berikande samtal” – bikupor där vi utgår från givna påståenden eller frågor.

Schemat kommer vissa dagar vara indelat i mer för- eller eftermiddags pass för att skapa variation. Schema släpps närmare avresa. När du bokat resan skickar jag dig ett preliminärt schema.

Maten maten maten…
Italiensk mat, är så mycket mer än bröd och pasta. Smaklökarna får sig en härlig resa under denna vecka och du kan njuta av att få sätta dig vid ett dukat bord flera gånger per dag. Självklart finns det goda viner och prosecco att avnjuta om du så önskar.

I priset för resan ingår en god och mättande frukostbuffé, lunchbuffé samt en 4-rätters middag med fokus på mycket vegetariskt (tonfisk och kyckling förekommer vissa måltider och ev en köttbaserad rätt).

Rogivande och hisnande omgivningar
Den toscanska gården ligger mitt i ett hav av böljande gröna kullar och skogar. Med vackra och tysta soluppgångar och lika färgsprakande solnedgångar, skulle även endast ett glas vatten smaka gott i dessa omgivningar.

Det finns all den tid du önskar till att promenera runt och ta in den härliga miljön. Ligga vid poolen och betrakta svalorna som bygger bon och matar sina ungar. Sitta en stund på en av uteplatserna och kanske dricka ett glas gott rött vin, nyduschad efter sista träningspasset du gjort för dagen. Känn lukten av rosemarinen som växer fritt i stora buskar och känn känslan av lugnet som får råda inombords.

Välkommen att följa med mig och mina gästinstruktörer på en alldeles magisk resa vågar jag säga.

/Rebecca


Bokning och kontakt

Anmälan* sker på mail till rebecca@holisticfuture.se.

I priset ingår transfer**, all träning, frukost- och lunchbuffé samt 4-rätters middag hela veckan. Tillkommer gör all dryck utöver vatten, vanligt kaffe och te. Flyg tillkommer och bokas på egen hand (beräkna ca 1 800-2 000:- inkl bagage till Pisa ToR). Deltagande på utflykt*** ligger på ca 350-400:-/pp och utflykt. Deltagandet är självklart valfritt.

*Vid anmälan erhålls ett bekräftelsemail med betalningsinformation. Anmälningsavgift på 2500:- erläggs inom 5 dagar och först då är platsen tilldelad. Resterande belopp betalas ca 2 månad innan avresa och framgår i bokningen. Priset är 10 995:- (enkelrumstillägg 1 750:-).

** Transfer är bokad till ca 21:00 på lördag kvällen från Pisa flygplats. (Sista flighterna landar ca 20:00-20:30). Gemensam transfer från gården avgår ca 10:00 lördagen efter.

***Vilka utflykter det blir varierar. Tidigare har vi besökt Sienna, Volterra, Floden vid Colle di Val d’Elsa, vinprovning mm.

Finns det något avbeställningsskydd?
Ja, avbeställningsskydd finns, förutsatt att din hemförsäkring täcker det.

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.