Our Service

Träning på dina villkor!

Vi har alla olika inställning, bakgrund, förutsättningar, mål och tankar om träning. Jag vill möta dig där du är just nu och ge dig vad du behöver för att tycka att rörelse och träning är något roligt, lustfyllt och framför allt…kravlöst. Jag vill bidra och erbjuda träning, enskilt eller i mindre grupp där du kan komma och delta utifrån dina egna förutsättningar och dagsform. Jag har över 20 års samlade erfarenheter av dans, gruppträning och personlig träning – därför kan du känna dig trygg i att träna med mig. Oavsett om du är nybörjare, senior, vältränad, har skador eller nybliven mamma.

Min inställning och intentionen är att du ska lämna träningen med en härlig känsla i kroppen. Att du har blivit sedd och bekräftad med övningar som du klarar av här och nu, och känslan av att träning och rörelse är glädjefyllt, kravlöst och tillgängligt för alla.

Nedan ser du vad jag kan erbjuda just dig, din familj, vänner eller kanske företaget, kontakta mig för intresseförfrågan.

Personlig Träning (PT)

Har du aldrig tränat och vill börja nu? Vill du ha nya utmaningar och inspiration? Vill du lära dig se kroppen ur ett helhets perspektiv? Vill du bli lugnare, rörligare, starkare, i bättre kondition? Oavsett vad dina mål är så kan jag hjälpa dig skapa en träningsplan som är rolig, motiverande och lustfylld. Enskilt, duo eller i mindre grupper sätter vi upp specifika mål för just dig/er. Läs mera här.

Barn-/Ungdomsträning

Har du mindre barn (4-7 år), lite större barn (8-12 år) eller i början på tonåren (13-15 år)? Träningen/leken anpassas efter ålder, utgångspunkten att få en bättre kroppskännedom är densamma för alla. Läs mera här.

Gravid/Mamma-baby

Är du gravid eller har du nyss blivit mamma (igen) och vill få stärkande och snälla rörelser som gör din kropp starkare och mer lugn? Kanske träffa andra som vet hur det är att vara mitt upp i babylivet?

Familj

Vill ni göra något i rörelse tillsammans hela familjen? Kom och testa familjeträning! Ett kravlöst pass där ni, föräldrar och barn tillsammans, på ett lekfullt sätt får utmana balans, styrka och kondition. Anpassat till både vuxna och barn (barn fr. 4 år).

Seniorer

Har du kommit lite längre i livet? Kanske pensionär och saknar lite mera utomhusaktiviteter? Det är aldrig försent att börja röra på sig mera. Kom och testa ett seniorpass och vem vet, få nya bekantskaper att ta promenader med?!

Företagsklasser

Söker ni ett roligt inslag på en kickoff, event mm? Eller vill ni att er personal ska må bättre och erbjuda dem träning en eller flera gånger i månaden? Läs mera här.

Our Service

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.