Our Service

Träningsresor som gör dig kär på livet!

Jag vill ta med dig till platser där du kan få landa i den du vill vara. Där du hinner reflektera och förstå att du är unik och bra precis som du är. Träningsresor utan krav och prestation, som vill bidra till att du ska finna din egen kraft och balans i ditt liv.
Du har ett liv, omfamna det.

Träningsresorna har max 18 deltagare. Jag har med mig minst en gästinstruktör av rang som presenteras när det är klart vem det blir. En mindre grupp innebär att vi har större möjlighet till mer indviduell baserad coachning under veckan. I en mindre grupp är det också lättare att hitta nya vänner och känna tillhörighet. Antalet pass är 2-3 om dagen och med högsta kvalité. Du deltar på det du önskar och låter resten vara. Resorna passar både otränad som tränad, då det finns olika typer av pass och alternativ alltid ges för att kunna få vara på sitt eget nuläge, utan prestationsfokus.

Resorna utlovar träningsvärk både här och där, framför allt i skrattmuskeln. Dina sinnen ska få härliga upplevelser och minnen som ger dig kraft framåt. Livet är till för att njutas, och det ser vi verkligen till att göra på dessa resor.

Toscana, Italien

Toscana, Italien

18-25 maj 2019
21 – 28 september 2019
På Toscanas landsbygd finns en fantastisk gård. Jag och mina gästinstruktörer lägger stort fokus på att du ska få det utrymme du behöver. Att du är tillräcklig precis som du är. En kravlös träningsresa på alla sätt.

Det finns mycket plats för egen tid, samvaro, eftertanke och mycket skratt. Under veckan kommer du kunna ta del av dansklasser (som Chairtease, Free morningdance, Afro, Latin m.fl.), yoga, funktionell träning mm. Träning både i en fantastisk sal och utomhus. Du behöver inte vara träningsvan, du lär dig på vägen och tränar på DINA villkor. Det är 2-3 träningspass om dagen, du väljer vad du vill vara med på och låter det andra vara. Ingen prestation.

Här på den italienska landsbygden råder ett lugn som går hand i hand med de magiska omgivningar vi får uppleva, och det finns utrymme till allt du önskar under veckan. Om det är att träna, vila, sola vid poolen, följa med på utflykter, umgås med de andra på resan eller bara vara ensam en stund. Vi har dessutom en fantastisk kock under hela veckan, som kommer kittla våra smaklökar rejält. Läs mer och boka här.

Koh Lanta, Thailand

Koh Lanta, Thailand

November 2019 (datum kommer, gör gärna en intresse anmälan)
På fantastiska Oasis Yoga Bungalows på vackra Koh Lanta kommer du under en vecka bl a få vara med om yoga utöver det vanliga och skön afro på stranden. Soma Move, meditation, Thai boxning, beach vollyboll mm. Ljuvlig vegetarisk mat på Oasis och sedan goda smaker från det thailändska köket där du önskar. Vi badar, solar, tränar, samtalar, gör utflykter och är i nuet. En resa för dig som gillar att njuta helt enkelt!
Resan kan kombineras med övrig egen semester.

100 meter från stranden ligger denna ljuvliga oas för boende, träning, NUvaro och mat. Det är något speciellt med att vara på Oasis Yoga. Jag tror det beror på att Kate och Farra som driver stället, har en stark intention om att det ska finnas harmoni och balans i alla delar. Precis som livet, balans i alla delar för en fungerande helhet. I deras vackra yoga studio som reser sig högt ovan mark, får dina sinnen möjlighet att både stillas och bejakas. Och med havet som utsikt dansar vi loss i en afrodans utan prestation. Alla kan dansa, jag lovar.

Det finns en uppsjö av roliga utflykter att göra, alltifrån kajaking i Mangroove träsket, snorkla, matlagningskurser mm. Ett förslag på utflykter kommer närmare träningsresan.

Koh Lanta, det är något visst med den där ön. Och gillar du Thailand eller funderar på att åka dit, så är Koh Lanta varmt att rekommendera. Härifrån kan du också ta dit till flera andra mysiga öar som t. ex. Koh Kradan, Koh Mook och Koh Jum.

Jag lovar dig en träningsresa utöver det vanliga. Läs mer och boka här.

Our Service
Lugnt, eftertanke, frihet, tillhörighet och varierande aktiviteter. Stället är oerhört vacker och idyllisk.
Utflykterna gav mersmak av Italien. Jag fick med mig värdefulla reflektioner, nya vänner och inspiration till dans. God mat och vacker miljö.
Teija, maj 2018

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.