Hej träningsglädje - Hejdå prestation

Är ni ett gäng som vill bli personligt tränade, och utmana er utomhus under sommaren? Dra ihop familj, vänner och kollegor och anmäl er till en härlig träningsupplevelse!

Vi lägger fokus på glädje och glada tillstånd där du kan delta precis som du är, och där din träningsform är just idag. Vi säger hejdå till prestation och krav. Du behöver inte ha en nära-döden-upplevelse för att stärka kroppen. Eller så gillar du blodsmak i munnen. Oavsett så är uppläggen anpassade så att du kan ta ut dig precis som du själv önskar. Du är du, var stolt över det!

– 6-8 deltagare
– 10 träningstillfällen (2 ggr/vecka)
– 30 min indivudell coachning/per person
– Uppstart augusti/september – datum sätts närmare.
– Plats på Orust bestäms med gruppen.

Sommarerbjudande!
1500:-/per person (ord.pris 2400:-/per person)

Jag kan ta emot max tre separata grupper.

Uppläggen kommer vara mycket varierade och där en kombination av rörlighet, kondition, snabbhet, styrka, balans och koordination finns med. Varje del är viktig för att få en hållbar och skadefri helhet.

Så är ni sugna på en utmaning som inte handlar om prestation, utan där fokus ligger på glädje och laganda, tycker jag ni ska anmäla er direkt. Min intention är att träningsupplevelsen ska bidra till att vilja fortsätta hitta rörelseglädje i vardagen även efter avslutad utmaning. Och att träningspassen gett upphov till nya tankar om hur just din träning kan se ut, vad du tycker är roligt och passar dig.

Mer information om min bakgrund hittar du här, och hur jag vill bidra i mitt yrke som tränare och coach hittar du här.

Välkommen att boka!

/Rebecca

Ps. Referenser lämnas gärna på begäran.

TRÄNING, DANS, MOTIVATION

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information om vad jag kan erbjuda dig, er eller företaget för lösningar utifrån träning, dans och coaching/teambuilding. Vad än önskemålet är, så lovar jag att bidra med kunskap, genuinitet och en stor portion glädje!

När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här

Nyfiken på vad som är på gång?
– Nya event, kurser och resor uppdateras
löpande.
Registrera dig och få nys om nyheter först!
I enlighet med GDPR hanterar jag din e-post.